Blog

D Aurum – med patent på den rene nydelse

Fortidens alkymister arbejdede gennem hundredevis af år på at frembringe guld i reagensglasset, og vi har meget at takke alkymisterne og deres grænseløse flid for.

Posted in Nyhed | Leave a comment

Absint

Absint var i Paris en populære drik blandt 1800-tallets malere som Degas, Toulouse Lautrec, Manet, Gauguin, Picasso, Van Gogh, ja også blandt forfattere…

Posted in Nyhed | Leave a comment

Smørrebrød og snaps er in

For 10 år siden var det taberagtigt at spise smørrebrød. Men lanceringen af det nordiske køkken har givet den danske klassiker en fortjent revival.

Posted in Nyhed | Leave a comment

1864

Krigen i 1864 præsenteres i dag som storpolitik og som historien om et samfund under forandring. Men de mere jordnære detaljer betød nok mest for krigens hovedaktører – de danske soldater.

Posted in Nyhed | Leave a comment

Sådan fremstilles en flaske D Argentum

Det starter i maj på en tom mark på Fyn eller i Vellinge, Sverige. Marken tilsås med dild af sorten Mammut. Den spirer, vokser og får kroner, blomster og frø.

Posted in Nyhed | Leave a comment

Verdens (måske) bedste bartender

Jim Meehan fra PDT har en stor del af æren for, at cocktailkulturen har udviklet sig som den har.

Posted in Nyhed | Leave a comment

Terroir og Aquavit

Det er absolut nyt at bruge terroir-begrebet i spiritussens verden. De fleste spiritusser fremstilles af råvarer, der kommer fra mange forskellige steder.

Posted in Nyhed | Leave a comment

Kender du Tysklands bedste bar?

Løvernes konge er også barernes konge i Tyskland. I USA er der vendt op og ned på naturens orden, for der er The Dead Rabbit lige kåret som landets bedste bar.

Posted in Nyhed | Leave a comment