Kender du Tysklands bedste bar?

Tysklands bedste bar Le Lion ligger i Hamburgs rådhuskvarter ti minutters gang fra Hauptbahnhoff – togstationen som enhver europæisk togrejsende har svært ved at undgå at stifte bekendtskab med.

Løvernes konge er også barernes konge i Tyskland. I USA er der vendt op og ned på naturens orden, for der er The Dead Rabbit lige kåret som landets bedste bar.

Dillinger

Ukendt verdensklassedrink, som du (måske) kan lære at lave på 5 minutter!

Opfundet på Lion Bar i Hamburg

  • Fyld isterninger i en cocktailmixer
  • Tilsæt først 6 cl. D Argentum
  • Dernæst Creme de Cacao Blanc
  • Og til sidst 2 cl. Fløde 38%
  • Blandingen omrøres med en ske og hældes over i et passende glas uden is.

Sådan kommer du nemmest og mest bekvemt til Le Lion:

Tag ind på Københavns hovedbanegård og tag toget til Hamburg. Vær ude i god tid, så koster en førsteklasse mindre end 800 kr. Men anden klasse kan også gå – en orange eller sightseeing billet kan fås ned til 400 kr.

På Rødby-Puttgarden færge anbefales det kraftigt at sidde i restauranten! Priserne er ikke ret meget højere end i cafeteriet, og maden er meget bedre. Det vigtigste er dog, at restauranten er det mest behagelige sted at opholde sig, medmindre man er en ungdomsskole på vej på skiferie.
I Hamburg skal man finde en Ubahn (husk at købe billet i automaten, inden du stiger på). U3 til Rathaus duer, og det samme gør U1 til Jungfernsteig. Man kan også bare slentre ned ad gågaden – det tager 10-15 minutter og er ganske hyggeligt.

Når man nu er alligevel er i Hamburg skal man huske at gå ned og kigge lidt på Alster (central sø i Hamburg) og det hyggelige omkringliggende område. En tur på baren SKYLINE BAR 20up i forlystelseskvarteret st. Pauli er også en god ide. Her er der en fantastisk udsigt over Hamburg Havn – den næststørste i Europa (vildt når det er til en flod!)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.