22

maj 2015

Pimm’s no.2

Pimm’s no.2

Det her er Pimm’s som vi serverer det på no.2.
Pimm’s er en utrolig engelsk ting. Lige så engelsk som tennis og kricket, og det er da også der man hovedsageligt drikker det. Lav det i store baljer til havefesten. Opskriften er aldeles skalérbar. Dette er til een person.

Ingredienser:

  • 4 cl pimm’s no.1
  • 2 cl D Aurum
  • 2 cl ginger beer
  • 2 cl lime cordial*
  • 10 cl soda
  • Mynte, citron, agurk, jordbær, appelsin, der er intet der ikke hører til i glasset.

Fremgangsmåde:

*lime cordial kan du slevfølgelig købe i en butik men det er ret nemt at lave selv.
10 limes
1000 gram sukker
Vand.

Skræl dine limes fint. Ælt skallerne med sukker til det er fugtigt. Pres saft af de skrællede frugter, og mål den af. Fyld op med vand til du har en halv liter. Tilsæt citronsyre i forholdet 6 gram pr 100 gram vand. Lad det hele stå og simre indtil skallerne er brune og krøllede. Filtrer gennem klæde.