Madopskrifter

Vores aquavit er et godt følge til en bred vifte af mad, men kan også med held anvendes som en ingrediens i spændende retter

spritfabrikken_smoerrebroed_blog

Næsten klassisk Kartoffelmad med Rygeost og sprød Bacon

Smagen af helt nye kartofler, radiser og rygeost er simpelthen smagen af dansk forsommer. Det bliver ikke bedre. Når kartoflerne er som nyest og finest, er kartoffelmaden efter min mening den ypperste smagsluksus, man kan servere for sine gæster. Det er en af de retter, der er fantastiske i al sin enkelhed.

Posted in Madopskrifter | Leave a comment
spritfabrikken_smoerrebroed2_blog

Hjemmerørt hønsesalat med grøn citron-/basilikum mayo og asparges

Hønsesalaten er en klassiker på frokostbordet. Men den skal være hjemmerørt på de allerbedste og friskeste råvarer, du kan opdrive.

Posted in Madopskrifter | Leave a comment
spritfabrikken_madopskrifter_ret5

Marineret prosciuttofyldt kylling

Her har Aquavitten D Aurum fået lov at spille en væsentlig rolle i den traditionelt italienske ret. De fine noter fra snapsen spiller flot sammen med smagsbruset fra friske krydderurter, røget prosciutto og tomat.

Posted in Madopskrifter | Leave a comment
spritfabrikken_ret4

Umami-salat

Denne salat rummer salt, sødt, syre, bitterhed, blødhed og knas og den kommer ret tæt på den magiske umamismag.

Posted in Madopskrifter | Leave a comment
spritfabrikken_madopskrifter_ret3

Agurkekoldskål med jordskokchips

Agurkekoldskål er en forfriskende appetizer, der fungerer perfekt som åbningsnummer til en munter påskefrokost. Servér den gerne som stående snack sammen med et glas D Argentum champagnecocktail før folk går til bords.

Posted in Madopskrifter | Leave a comment
spritfabrikken_madopskrifter_ret2

D Argentum-marinerede kammuslinger

Kammuslinger har en silkeblød konsistens og let sødme, der gør dem utrolig velegnede til råmarinering. Her kommer de – i stil med ceviche – i et syrebad af bl.a. citrussaft og en smule D Argentum, hvis fine antydning af dild transporterer skaldyrsoplevelsen derud, hvor man tænker svensk krebsegilde.

Posted in Madopskrifter | Leave a comment
spritfabrikken_madopskrifter_ret1

Påskeruller med stenbiderrogn

Med verdens bedste dippingsauce er påskeruller en let og lækker hapser med hilsen fra det vietnamesiske køkken.

Posted in Madopskrifter | Leave a comment